Härm OÜ - Biolatte, Anicol ja Rhino Horn´i maaletooja.

Kombucha valmistamise töötuba

Kui on soovi kombucha töötoa järele, siis kirjuta. 

Fermenteeritud toidud ja joogid on hästi toitaineterikkad ning neid on lihtsam seedida. Lisaks piimhappebakteritele tekib neisse erinevaid vitamiine, ensüüme, happeid, mis kõik toetavad seedeprotsessi, aitavad parandada toitainete omastamist ja parandavad immuunsüsteemi toimimist.

Oleme kodustanud ühe parajalt suure emaseene ja pruulinud temaga mõnusalt hapukat jooki ning nüüd oleme valmis seda koos sinuga mekkima ja kombucha tegemise nippe jagama.

29,00 €

Üle 60€ ostu puhul on TASUTA TRANSPORT Itella SmartPost pakiautomaati!
Info

Kuidas töötuppa saab:
1. OSTA endale töötoa pääse
2. Ja seejärel registreeri ennast SIIT osalejaks

Toimumise aeg: 21.09 kl 17:30-19:30
Toitumise koht: R. Tobiase 7 Tallinn

Töötoas räägime:
1) Mis on teeseen ja miks on teeseenejook kasulik,
2) milline on õige teeseen ja millele tähelepanu pöörata, kui endale teeseene koju toote,
3) kuidas teha ühte tõeliselt head teeseenejooki, et see maitseks hästi, säiliks ja oleks kasulikku väge täis

Töötoas osalemiseks on oluline eelnev registreerimine. Töötuba toimub väikeses hubases kontoris, seega osalejate arv on piiratud

– Õpid uusi oskusi ning saad teada, kuidas õigesti teeseenejooki valmistada
– Õpid tundma kääritamise kunsti ja selle kasulikkust prebiootikumina
– Saad toimiva kombucha valmistamise retsepti
– Saad koos meiega otsast lõpuni teeseene valmistamise protseduuri läbi teha.

Töötoa viime läbi väikeses rühmas, maksimaalselt 7 inimest – seega KIIRUSTA!

Kombucha töötuba viib läbi Küllike Põlma. Küllike on tänaseks toitumisnõustaja, kuid ta on ka üks Säsi Pruulikoja asutajatest ning on õppinud fermenteerimise kunsti põhjalikult Kanada mikrobioloogist teadlase käe all ning võtnud koolitusi ka Eesti teadlastelt. Küllike on kombuchat ja vesikeefirit villinud tuhandeid liitreid ja on valmis enda teadmisi jagama ka sinuga.

Töötoast saad kaasa: toimiva kombucha retsepti ja juhendi koduseks kombucha valmistamiseks, teeseene alge ja starteri.

Kõik töötoas osalejad saavad liituda privaatse Facebook grupiga, kus pakume tuge kombucha valmistamise teemal ka edaspidiselt.

  • ©Haerm.ee | Kõik õigused kaitstud 2022
  • Kodulehekülje sisu ei ole lubatud avalikustada, levitada või kasutada mistahes muul viisil ja kohas ilma Härm OÜ kirjaliku loata. Avalikustamisel peab säilima viide info algallikale va juhul kui ei ole kokkulepitud teisiti. Veebilehe sisu võib printida vaid isiklikuks kasutamiseks.