Sc. cerevisiae sp. boulardii

Saccharomyces cerevisiae sp. boulardii on mikropärm, mis EI TOODA süsinikdioksiidi nagu teised pärmilised, vaid toodab polüamiine, nagu spermiin ja spermidiin, mis on põhilised limaskesta alusmolekulid. Seetõttu Sc. boulardii kaitseb ja aitab taastada kahjustunud limaskesta ning ennetab ja aeglustab patogeenide pääsu vereringesse. Alates 2010. aastast on boulardii ametlik ja teaduslik nimetus Saccharomyces cerevisiae sp. boulardii. Sc. boulardiid võib võtta igal ajal: kas koos söögiga või mitte. Biolatte Boulardii sobib ka neile, kes kannatavad pärmiallergia käes, kuna tegemist ei ole tavalise pärmiga.

Sc. boulardii- milles peitub tema tugevus

Lisaks bakteritele on oma tõhusust probiootikumina tõestanud ka üks pärmiline - Saccharomyces boulardiiS. boulardii on ainuke kliinilise toimega pärm ja pärmipreparaat, mille probiootilist efektiivsust on tõestatud topelt-pime uuringutega.

Kas allergiate algpõhjus võib peituda soolestikus?

Allergiate esinemissagedus on viimase poole sajandi jooksul dramaatiliselt kasvanud, olles arenenud riikides kõige levinumaks krooniliseks haiguseks (20-30 %-l elanikest). Allergiliste häirete puhul on naha epiteeli ja soole limaskesta barjääri funktsioon häirunud ning immuunvastused üldlevinud antigeenidele ebanormaalsed. Teaduslikult leiab aina enam tõendust, et allergiad on seotud inimese mikrobioomi koostise ja funktsiooniga. Tänapäevased meetodid allergiate vältimiseks ja raviks põhinevad mikrobioota arengu toetamisel, soole barjääri funktsiooni parandamisel ja immuunsüsteemi ülereageerimise leevendamisel.

Kuidas mõjutab elu teke soolestikus meie immuunsüsteemi arengut.

Hiljutised uuringud on näidanud, et loote soole kolonisatsioon bakterite poolt algab juba emakas ning vastsündinu mikrobioota sarnaneb ema esimese trimestri mikrobioomiga. Ravimid, haigused, stress ja raskemetallidega kokkupuude raseduse ajal võivad mõjutada imiku mikrobioota kujunemist.

Mis on ensüümid ja miks me neid vajame?

Ensüümid on meie organismi elutähtsad abilised. Neil on oma osa kõigis ainevahetusprotsessides, muuhulgas toidu organismile sobivaks lõhustamises. Ensüümid mõjutavad kõiki organismi tähtsaid reaktsioone, nt seedimist, hingamist, hapniku ja süsinikdioksiidi tranporti, haavade ja kudede paranemist, südemelööke, kasvamist ja haigustest paranemist.